Draaiboek verbetertraject po

Laatst bijgewerkt op

Draaiboek verbetertraject po | Inclusief bijlagen

2023

Draaiboek verbetertraject po | Exclusief bijlagen

2023

Bijlagen draaiboek verbetertraject po

2023

Dit draaiboek biedt suggesties en handvatten voor het opzetten van een verbetertraject rondom de invulling van ondersteuningsniveaus 2 en 3 binnen een schoolbestuur of samenwerkingsverband. Leren van en met elkaar staat hierbij centraal.

Niet alleen de onderwijskwaliteit van de ondersteuningsniveaus kan hierbij aan bod komen, maar ook de afstemming met ouders en de samenwerking met externe zorg bij ernstige leesproblemen en dyslexie. De scholen uit het schoolbestuur of samenwerkingsverband wisselen tijdens bijeenkomsten kennis en ervaring uit. Een knelpunt uit de eigen onderwijspraktijk vormt hierbij het uitgangspunt. Aan het einde van het traject hebben de scholen stappen gezet om het knelpunt aan te pakken. Het draaiboek en de bijbehorende bijlagen kunnen hieronder worden gedownload. Er zijn twee versies van het draaiboek beschikbaar: een lange versie inclusief alle bijlagen en een korte versie zonder de bijlagen. De bijlagen kunnen ook afzonderlijk worden gedownload.

Zelf een verbetertraject opstarten aan de hand van het draaiboek?

Heb je interesse in het opstarten van een verbetertraject binnen je eigen schoolbestuur of samenwerkingsverband en vragen over het draaiboek? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@dyslexiecentraal.nl of door te bellen naar Emmi Stuij (024-2042577) of Martine Gijsel (024-2042578).